Новини Зборова та району

Волонтерка з Тернополя отримала з рук "азовців" почесний нагрудний знак, яким відзначив її Головнокомандувач Збройних Сил України

Директорка БФ "Покрова" Любов Вовк отримала з рук "азовців" почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних Сил України.

Про це розповіли на Facebook-сторінці Благодійного фонду "Покрова".

"Це було дуже несподівано і водночас приємно. Особливо - за підписом ще Валерія Залужного. Це, мабуть, один із останніх його підписів на посаді Головнокомандувача Збройних сил України. Хай на нагороді і написано моє ім’я, як директорки Благодійного фонду "Покрова", але ми розуміємо, що вона стосується всієї нашої команди, кожного волонтера, людей, які довіряють роботі фонду, кожного підприємства, яке долучалося до проєктів, допомагало підтримувати військо. Вона стосується кожної людини і в селах Тернопільської області, і за межами України, шкільних, робітничих, аграрних колективів… Словом, людей доброї волі, які фінансово чи своєю працею допомагали нам організовувати різні заходи: концерти зі збору допомоги, ярмарки, виступали як митці, як люди, які надавали продукцію, чи присвячували свій час для того, аби допомогти Збройним силам України", – розповіла Люба Вовк.

Джерело: 0352.ua

Останні новини

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Оголошення